Organisatie

 

Body Brain Dynamics

Body Brain Dynamics is de organisatie achter Cognitieve Fitness. Samen met een team van professionals uit diverse disciplines werkt Body Brain Dynamics aan het optimaliseren en verspreiden van deze methode. Een methode die uitgaat van een multidisciplinaire aanpak gericht op beweging, cognitieve inspanning, stressreductie en voeding. Hieronder vindt u de mensen die betrokken zijn bij het Cognitieve Fitness team.

Perry Coppiëns

Perry is mede-eigenaar van Body Brain Dynamics en grondlegger van de Cognitieve Fitness trainingen die hij in eerste instantie ontwikkeld heeft samen met Prof. Dr. Margriet Sitskoorn (hoogleraar klinische neuropsychologie en auteur van de bestseller ‘Het maakbare brein’). Perry heeft een grote passie voor sport, bewegen en gezondheid en is zelf actief Rijksgediplomeerd Leraar Martial Arts (specialisatie Pencak Silat).  Vanuit die achtergrond heeft hij een sterke fascinatie voor de verbinding tussen lichaam en geest en zet hij als trainer graag mensen in beweging die een uitdaging aan durven gaan en geprikkeld willen worden. Mensen met veel plezier en enthousiasme op een gezonde, verantwoorde manier in beweging krijgen en in beweging houden, dat is wat hem drijft.

Edward Maitimo

Net als Perry is Edward mede-eigenaar van Body Brain Dynamics. Hij heeft een eigen praktijk als trainer en coach waarin hij mensen onder andere begeleidt in het omgaan met stress. Edward volgde hiervoor vele opleidingen en bekwaamde zich in Mindfulness, Hartcoherentie, Brainmanagement coaching en diverse andere technieken waarmee hij mensen begeleidt. Deze achtergrond, gecombineerd met een jarenlange achtergrond in de oosterse krijgskunst waarin hij als leraar nog steeds actief is, zorgden voor de ideale mix om samen met Perry te bouwen aan Cognitieve Fitness in de vorm zoals het nu is. Edward zet zich graag in om op een actieve wijze te helpen bij een gelukkiger, plezieriger en gezondere manier van leven.

Sara Galle

Sara richt zich op de wetenschappelijke component van Cognitieve Fitness en levert een bijdrage aan zowel productontwikkeling als innovatie. Tevens verzorgt zij de theoretische inleiding tijdens de trainersopleiding.  Sara is neuropsychologe (Msc) in opleiding tot GZ psycholoog. Haar opleiding psychologie heeft zij uitgebreid met de wetenschappelijke onderzoeksmaster Cognitive Neuroscience aan de Universiteit van Amsterdam. Zowel tijdens als na haar opleiding heeft zij als onderzoeker en docente ervaring opgedaan in de internationale onderzoekswereld, alvorens zij als (neuro)psychologe aan de slag is gegaan. Naast neuropsychologie zijn sporten en bewegen een grote passie van haar. In haar vrije tijd vind zij zowel ontspanning als energie in uiteenlopende sporten waaronder; kung fu, wielrennen, hardlopen, zwemmen en dansen.

Cognitieve Fitness © 2019. Alle rechten voorbehouden.